Önmagáért beszél

2007.09.28. 03:42

Egy nagyon kedves barátom, Szocka is azok között az esztergomiak között van, akik harcolnak az egykori iskolájukért. Ez nem a reklám helye, de egy pillantást mindenképp megér!

 Szent István Gimnázium

 

Szerző: Odil

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://odil.blog.hu/api/trackback/id/tr15179309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Winston, aki ma reggel nagyon borostás · http://winston.blogol.hu 2007.09.29. 08:41:27

Nekem alapvetően semmi bajom az egyházakkal, sokszor értékes munkát végeznek, de ezekkel a kártalanításokkal sokszor kiakasztottak. Nálunk is sok épület visszakerült hozzájuk, amiből persze "kirakták" az ott működő iskolát, vagy épp üzleti vállalkozást..
Pesze, a legkönnyebb megoldás, ha visszaadják az épületet, utána meg szem becsuk, fül befog és akkor nincs is probléma. Utálom ezt a hozzáállást... Miért nem lehet leülni egy asztalhoz és normális emberekhez méltóan találni kiutat? Vagy előre tervezni, és akkor nem szükségmegoldásokat kell kerseni és az emberek sem fognak az egyház ellen fordulni. Mert most ez lesz - érthető módon ezek után a város lakossága elveszti a bizalmat az önkormányzattal és az irgalmas nővérekkel szemben is és megszűnhet egy nagy hagyományokkal rendelkező iskola.... Az egésznek semmi haszna, sok értelme volt...

Szocka · http://szocka.freeblog.hu 2007.09.29. 14:13:17

Igazad van, de ebben az esetben egyáltalán nem az egyház a hunyó. Senki nem haragszik itt az Irgalmas Nővérekre, mert nincs rá okunk. A fenntartóval (önkormányzat, polgármester) vannak bajok sokkal inkább, lett volna forrás és idő is megfelelően elhelyezni az intézményt. És persze talán nem kellett volna leváltani az igazgatót... az már aljas cselekedet volt.

Winston, aki sokkal borostásabb, mint reggel 2007.09.29. 17:23:09

Azt megkérdezte valaki tőlük, hogy az iskolára szánt pénzt hova tűntették?
süti beállítások módosítása